Коли хочеться чогось вуглеводного та вершкового, я готую пасту з грибами та шпинатом. 5-7 хвилин – стільки потрібно часу для приготування страви: поки варяться спагеті, ви встигнете зробити соус.
Інгредієнти:
Приготування:
Поставте готувати макарони. Часник подрібніть, печериці та шпинат наріжте.
Розігрійте олію на середньому вогні у великій сковороді. Викладіть часник та гриби і готуйте 2-3 хвилини. Додати вершки.
Коли соус закипить, макарони мають бути вже готові. Злити воду, залишивши трохи, і викласти в соус. Додайте шпинат. При необхідності розбавте соус невеликою кількістю води. Посоліть, поперчіть. Прикрасьте листочками петрушки.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…