Рецепти

Паста з грибами та шпинатом – ситна та корисна страва, яка готується 5 хвилин

Коли хочеться чогось вуглеводного та вершкового, я готую пасту з грибами та шпинатом. 5-7 хвилин – стільки потрібно часу для приготування страви: поки варяться спагеті, ви встигнете зробити соус.

Інгредієнти:

  • пачка спагеті
  • 250 г печериць
  • 125 г шпинату
  • 2 зубчики часнику
  • 1/2 склянки кокосових вершків
  • 2 ст. ложки олії
  • сіль перець
  • петрушка

Приготування:

Поставте готувати макарони. Часник подрібніть, печериці та шпинат наріжте.

Розігрійте олію на середньому вогні у великій сковороді. Викладіть часник та гриби і готуйте 2-3 хвилини. Додати вершки.

Коли соус закипить, макарони мають бути вже готові. Злити воду, залишивши трохи, і викласти в соус. Додайте шпинат. При необхідності розбавте соус невеликою кількістю води. Посоліть, поперчіть. Прикрасьте листочками петрушки.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…