Коли хочеться чогось вуглеводного та вершкового, я готую пасту з грибами та шпинатом. 5-7 хвилин – стільки потрібно часу для приготування страви: поки варяться спагеті, ви встигнете зробити соус.
Інгредієнти:
Приготування:
Поставте готувати макарони. Часник подрібніть, печериці та шпинат наріжте.
Розігрійте олію на середньому вогні у великій сковороді. Викладіть часник та гриби і готуйте 2-3 хвилини. Додати вершки.
Коли соус закипить, макарони мають бути вже готові. Злити воду, залишивши трохи, і викласти в соус. Додайте шпинат. При необхідності розбавте соус невеликою кількістю води. Посоліть, поперчіть. Прикрасьте листочками петрушки.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…