Коли хочеться чогось вуглеводного та вершкового, я готую пасту з грибами та шпинатом. 5-7 хвилин – стільки потрібно часу для приготування страви: поки варяться спагеті, ви встигнете зробити соус.
Інгредієнти:
- пачка спагеті
- 250 г печериць
- 125 г шпинату
- 2 зубчики часнику
- 1/2 склянки кокосових вершків
- 2 ст. ложки олії
- сіль перець
- петрушка
Приготування:
Поставте готувати макарони. Часник подрібніть, печериці та шпинат наріжте.
Розігрійте олію на середньому вогні у великій сковороді. Викладіть часник та гриби і готуйте 2-3 хвилини. Додати вершки.
Коли соус закипить, макарони мають бути вже готові. Злити воду, залишивши трохи, і викласти в соус. Додайте шпинат. При необхідності розбавте соус невеликою кількістю води. Посоліть, поперчіть. Прикрасьте листочками петрушки.
Смачного!