Нове

Паста “Болоньєзе”: секрети приготування кулінарного шедевра

Існує безліч соусів до пасти, але, на мій погляд, найнеперевершенішим є – соус Болоньєзе.

Італійський соус зі спагеті за нашим рецептом, думаю стане для вас новим і смачним відкриттям. Приготуйте соус Болоньєзе і порадуйте свою родину смачною та простою стравою.

Інгредієнти:

  • Фарш свинячо-яловичий – 500 г
  • Спагетті
  • Цибуля – 1 шт
  • Томати пілати – 1 банка
  • Чебрець
  • Базилік
  • Сіль
  • Перець
  • Листочки селери
  • Італійські трави – 1 ч. ложка
  • Портвейн – 150 мл
  • Сир пармезан
  • Часник – 2 зубчики

Приготування:

Дрібними кубиками нарізаємо цибулю і обсмажуємо на оливковій олії, додавши гілочку чебрецю. Відразу ж у сковороду з цибулею відправляємо фарш, на смак солимо і перчимо. Все перемішуємо обсмажуємо 5-7 хвилин і додаємо одну чайну ложку італійських трав. У фарш відправляємо томати пілати, перемішуємо, зменшуємо вогонь і пробуємо соус на сіль. У Болоньєзе наливаємо портвейн, додаємо дрібно нарізаний часник та листочки селери. Соус тушкуємо пару хвилин і викладаємо на спагеті. Зверху посипаємо тертим пармезаном і прикрашаємо блюдо листочками свіжого базиліка.

Шикарна вечеря готова, подаємо до столу і насолоджуємося смаком.

Нове

Популярне