Завдяки іншим продуктам такий паштет їдять навіть ті, хто печінку в принципі не любить. Та й готується закуска просто із доступних продуктів.
Інгредієнти:
Приготування:
Печінку промиваємо та видаляємо зайві прожилки, розрізаємо на окремі шматочки.
Варимо курячі яйця круто. Цибулю з морквою чистимо і нарізаємо на дрібні кубики.
Розігріваємо сковорідку із вершковим маслом. Обсмажуємо цибулю з морквою до м’якості 3-4 хвилини.
Додаємо печінку та обсмажуємо, помішуючи, на сильному вогні до готовності. Солимо і перчимо.
Печінка смажиться швидко, достатньо 7-8 хвилин і буде готова.
Для тих, хто хоче дієтичніший паштет, печінку можна відварити в підсоленій воді хвилин 15-20.
Дістаємо з холодильника вершкове масло (100 г), відрізаємо половину.
Перекручуємо через м’ясорубку половину масла, курячу печінку з цибулею та морквою. Перемішуємо, пробуємо на сіль, якщо потрібно, солимо за смаком.
Беремо лист фольги або харчової плівки, викладаємо печінкову масу рівним шаром по фользі, кладемо шматочки залишків масла і згортаємо паштет щільно в рулет.
Загортаємо краї та відправляємо в холодильник на 2-3 години.
Дістаємо, розвертаємо, нарізаємо кільцями та подаємо на стіл.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…