Нове

Паштет за цим рецептом вийде неймовірно ніжним, такого ви ще точно не куштували

Завдяки іншим продуктам такий паштет їдять навіть ті, хто печінку в принципі не любить. Та й готується закуска просто із доступних продуктів.

Інгредієнти:

  • Печінка куряча – 500 грамів
  • Масло – 100 грамів + 20 грамів для смаження
  • Курячі яйця – 2 штуки
  • Цибуля – 1 штука
  • Морква – 1 штука
  • Чайна ложка солі та пара щіпок меленого перцю

Приготування:

Печінку промиваємо та видаляємо зайві прожилки, розрізаємо на окремі шматочки.

Варимо курячі яйця круто. Цибулю з морквою чистимо і нарізаємо на дрібні кубики.

Розігріваємо сковорідку із вершковим маслом. Обсмажуємо цибулю з морквою до м’якості 3-4 хвилини.

Додаємо печінку та обсмажуємо, помішуючи, на сильному вогні до готовності. Солимо і перчимо.

Печінка смажиться швидко, достатньо 7-8 хвилин і буде готова.

Для тих, хто хоче дієтичніший паштет, печінку можна відварити в підсоленій воді хвилин 15-20.

Дістаємо з холодильника вершкове масло (100 г), відрізаємо половину.

Перекручуємо через м’ясорубку половину масла, курячу печінку з цибулею та морквою. Перемішуємо, пробуємо на сіль, якщо потрібно, солимо за смаком.

Беремо лист фольги або харчової плівки, викладаємо печінкову масу рівним шаром по фользі, кладемо шматочки залишків масла і згортаємо паштет щільно в рулет.

Загортаємо краї та відправляємо в холодильник на 2-3 години.

Дістаємо, розвертаємо, нарізаємо кільцями та подаємо на стіл.

Смачного!

Нове

Популярне