Рецепти

Пасхальна глазур для пасок яка не кришиться

Сьогодні я хочу запропонувати приготувати глазур для паски. Така глазур підійде для пирогів, пасок, кексів, мафінів.

Інгредієнти:

  • цукрова пудра 200 г
  • вода 4 ст.л
  • лимонний сік 1 ч. л.
  • желатин 1 ч. л.
  • вода 2 ст.л

Приготування:

У миску всипаємо 1 ст.л желатину та 2 ст.л. холодної води. Залишаємо на 5-7 хвилин.

У каструльку всипаємо 200 г цукрової пудри, додаємо 4 ст.л холодної води, доводимо масу до закипання та знімаємо з вогню.

Переливаємо у миску. Желатин підігріваємо трохи в мікрохвильовій печі (кілька секунд) і вливаємо в сироп. Збиваємо міксером 2-3 хвилини.

Вливаємо чайну ложку лимонного соку. І збиваємо міксером ще пів хвилини.

Наша глазур готова.

Останні новини

KOLA розповіла, скільки витрат було на концерті у “Палаці спорту”

Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…

Зрадниця Повалій розповіла про українське та російське майно

Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…

Смачний ароматний та зігрівальний напій

Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…

Смачний овочевий салат з бринзою

Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…

Смачне кокосово-мигдальне печиво

Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…

Даша Малахова шокована неприємною ситуацією в київському кафе

Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…