Сьогодні я хочу запропонувати приготувати глазур для паски. Така глазур підійде для пирогів, пасок, кексів, мафінів.
Інгредієнти:
Приготування:
У миску всипаємо 1 ст.л желатину та 2 ст.л. холодної води. Залишаємо на 5-7 хвилин.
У каструльку всипаємо 200 г цукрової пудри, додаємо 4 ст.л холодної води, доводимо масу до закипання та знімаємо з вогню.
Переливаємо у миску. Желатин підігріваємо трохи в мікрохвильовій печі (кілька секунд) і вливаємо в сироп. Збиваємо міксером 2-3 хвилини.
Вливаємо чайну ложку лимонного соку. І збиваємо міксером ще пів хвилини.
Наша глазур готова.
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…