Нове

Пасхальна глазур для пасок яка не кришиться

Сьогодні я хочу запропонувати приготувати глазур для паски. Така глазур підійде для пирогів, пасок, кексів, мафінів.

Інгредієнти:

  • цукрова пудра 200 г
  • вода 4 ст.л
  • лимонний сік 1 ч. л.
  • желатин 1 ч. л.
  • вода 2 ст.л

Приготування:

У миску всипаємо 1 ст.л желатину та 2 ст.л. холодної води. Залишаємо на 5-7 хвилин.

У каструльку всипаємо 200 г цукрової пудри, додаємо 4 ст.л холодної води, доводимо масу до закипання та знімаємо з вогню.

Переливаємо у миску. Желатин підігріваємо трохи в мікрохвильовій печі (кілька секунд) і вливаємо в сироп. Збиваємо міксером 2-3 хвилини.

Вливаємо чайну ложку лимонного соку. І збиваємо міксером ще пів хвилини.

Наша глазур готова.

Нове

Популярне