Рецепт панкейків зі шпинатом — це варіант поєднання корисності та неповторного смаку, який здивує вас своєю оригінальністю. Ця страва стане прекрасним варіантом для ранкового сніданку чи легкого обіду, даруючи відчуття ситності та приємного настрою на цілий день.
Інгредієнти:
Приготування:
У великій посудині змішуємо сметану, яйця, олію, сіль і цукор. Розморожений шпинат вбиваємо у блендері до однорідності, додаємо разом із молоком до яєчно-сметанної маси. Просіваємо борошно, змішуємо з розпушувачем і щіпкою соди. Додаємо до шпинатної суміші. На розігріту сковорідку невеликими порціями викладаємо тісто. Смажимо з обох сторін до готовності. Готові панкейки викладаємо на тарілки, заливаємо сметаною і подаємо теплими. Ця страва чудово доповнить ваш раціон і подарує приємні відчуття ситності та насолоди від смаку.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…