Рецепт панкейків зі шпинатом — це варіант поєднання корисності та неповторного смаку, який здивує вас своєю оригінальністю. Ця страва стане прекрасним варіантом для ранкового сніданку чи легкого обіду, даруючи відчуття ситності та приємного настрою на цілий день.
Інгредієнти:
Приготування:
У великій посудині змішуємо сметану, яйця, олію, сіль і цукор. Розморожений шпинат вбиваємо у блендері до однорідності, додаємо разом із молоком до яєчно-сметанної маси. Просіваємо борошно, змішуємо з розпушувачем і щіпкою соди. Додаємо до шпинатної суміші. На розігріту сковорідку невеликими порціями викладаємо тісто. Смажимо з обох сторін до готовності. Готові панкейки викладаємо на тарілки, заливаємо сметаною і подаємо теплими. Ця страва чудово доповнить ваш раціон і подарує приємні відчуття ситності та насолоди від смаку.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…