Нове

Панкейки зі шпинатом

Рецепт панкейків зі шпинатом — це варіант поєднання корисності та неповторного смаку, який здивує вас своєю оригінальністю. Ця страва стане прекрасним варіантом для ранкового сніданку чи легкого обіду, даруючи відчуття ситності та приємного настрою на цілий день.

Інгредієнти:

  • Шпинат – 150 г
  • Пшеничне борошно – 250 г
  • Яйця – 2 шт
  • Молоко – 150 мл
  • Рослинна олія – 1 ст.л
  • Сіль – 0,5 ч.л
  • Цукор – 1 ч.л
  • Сметана – 200 г
  • Сода – щіпка
  • Розпушувач – 1 ч.л

Приготування:

У великій посудині змішуємо сметану, яйця, олію, сіль і цукор. Розморожений шпинат вбиваємо у блендері до однорідності, додаємо разом із молоком до яєчно-сметанної маси. Просіваємо борошно, змішуємо з розпушувачем і щіпкою соди. Додаємо до шпинатної суміші. На розігріту сковорідку невеликими порціями викладаємо тісто. Смажимо з обох сторін до готовності. Готові панкейки викладаємо на тарілки, заливаємо сметаною і подаємо теплими. Ця страва чудово доповнить ваш раціон і подарує приємні відчуття ситності та насолоди від смаку.

Нове

Популярне