Смачніше та ніжніше печива я в житті не пробувала! Мама навчила так готувати – швидко, просто та недорого. Вся родина була у захваті. Це не рецепт, а справжня знахідка (дуже рекомендую)! Ділюсь з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
У велику чашку викладаємо розм’якшене вершкове масло, додаємо сир і розбиваємо курячі яйця. Всипаємо сіль, цукровий пісок і добре все розмішуємо.
Висипаємо борошно пшеничне, розпушувач і розмішуємо, замісивши тісто. Загортаємо в пакет і прибираємо в холодильник на двадцять хвилин.
Тісто розкатуємо в коло і вирізаємо формами кружечки.
Обвалюємо однією стороною в цукровому піску і складаємо навпіл (цукром усередину). Потім знову навпіл і защипуємо краї. Відправляємо в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку на тридцять хвилин.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…