Смачніше та ніжніше печива я в житті не пробувала! Мама навчила так готувати – швидко, просто та недорого. Вся родина була у захваті. Це не рецепт, а справжня знахідка (дуже рекомендую)! Ділюсь з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
У велику чашку викладаємо розм’якшене вершкове масло, додаємо сир і розбиваємо курячі яйця. Всипаємо сіль, цукровий пісок і добре все розмішуємо.
Висипаємо борошно пшеничне, розпушувач і розмішуємо, замісивши тісто. Загортаємо в пакет і прибираємо в холодильник на двадцять хвилин.
Тісто розкатуємо в коло і вирізаємо формами кружечки.
Обвалюємо однією стороною в цукровому піску і складаємо навпіл (цукром усередину). Потім знову навпіл і защипуємо краї. Відправляємо в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку на тридцять хвилин.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…