Нове

Овочі в соєвому соусі

Шукайте ідеальний спосіб насолодитися смаком овочів? Цей рецепт – це чудовий варіант для тих, хто бажає поєднати свіжі та ароматні овочі з ароматом соєвого соусу. Ця страва не лише смачна, але і легка у приготуванні. Розкриймо секрети цього чудового рецепта!

Інгредієнти:

  • Фасоль стручкова зелена – 150 г
  • Цукіні – 150 г
  • Цибуля (невелика) – 1 шт
  • Болгарський перець – 1 шт
  • Морква – 1 шт
  • Баклажани – 150 г
  • Імбир (приблизно 1-2 см) – на свій смак
  • Часник – 2 зубчики
  • Рослинна олія – 4 ст. л
  • Кунжутна олія – 2 ч. л
  • Соєвий соус – 3 ст. л
  • Кунжут – 1 ч. л

Приготування:

Підготовлюємо всі інгредієнти за списком. Нарізаємо моркву та цибулю кубиками. Баклажани та болгарський перець ріжемо, так само як і моркву та цибулю. Видаляємо насіння та шкірку з баклажанів, якщо вони не молоді. Ретельно промиваємо усе в чистій воді та висушуємо. Натираємо корінь імбиру і нарізаємо часник. Цукіні нарізаємо невеликими шматочками. У сковорідці з товстим дном розігріваємо рослинну олію та смажимо спочатку цибулю та моркву. Готуємо, помішуючи, доки цибуля не стане рум’яною. Додаємо до сковороди фасоль, баклажани та болгарський перець. Зменшуємо вогонь і готуємо овочі приблизно 8-10 хвилин, регулярно помішуючи. Овочі повинні залишитися трошки хрусткими. Додаємо цукіні на сковорідку. Помішуємо і готуємо ще 4-5 хвилин. Овочі повинні залишитися “аль-денте”. Додаємо до овочів часник та імбир, після чого наливаємо кунжутну олію та соєвий соус. Перемішуємо та тримаємо на вогні кілька секунд. Готову страву посипаємо кунжутом.

Нове

Популярне