Чудовий салат на будь-який сезон. Підбір овочів може здатися дивним, але тут вся справа у заправці. Саме вона додає цю азіатську нотку та перетворює набір інгредієнтів на цікаву страву. Куряче філе тут дуже доречне, – не опускайте цей момент. А ось скільки стручків гострого перцю додати до салату – вирішуйте самі!
Інгредієнти:
Соус
Приготування:
Куряче філе злегка придавіть долонею, щоб воно було рівномірним по всій довжині. Змастіть філе олією і посипте сумішшю спецій. Я посипаю сіллю, перцем, сухим часником та паприкою.
Обсмажте грудку на сковороді по 4-5 хв. з кожного боку. Дочекайтеся красивого золотистого кольору і викладіть на серветку відпочивати.
Готуємо овочі. Пекінську капусту та моркву наріжте тонкими смужками. Імбир натріть на тертці. Пір’я цибулі наріжте шматочками довжиною 2-3 см. Подрібніть гострий перець.
Куряче філе наріжте тонкими слайсами.
Усі інгредієнти для соусу з’єднайте та перемішуйте до повного розчинення цукру.
У великій тарілці змішайте всі овочі, додайте шматочки філе і соус і знову перемішайте.
Подавайте салат відразу, поки не осів соус і овочі не стали м’якими.
Смачного!
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…