Нове

Овочевий салат з курячим філе в азіатському стилі

Чудовий салат на будь-який сезон. Підбір овочів може здатися дивним, але тут вся справа у заправці. Саме вона додає цю азіатську нотку та перетворює набір інгредієнтів на цікаву страву. Куряче філе тут дуже доречне, – не опускайте цей момент. А ось скільки стручків гострого перцю додати до салату – вирішуйте самі!

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 1 шт.
  • Пекінська капуста – 150 г
  • Морква – 80 г
  • Цибуля зелена – 3 гілочки
  • Імбир – 1 см
  • Перець гострий – 1 шт.

Соус

  • Соєвий соус – 3 ст.л.
  • Білий винний оцет – 1 ст.л.
  • Кунжутна олія – 1 ч.л.
  • Цукор-пісок – 1 ст.л.

Приготування:

Куряче філе злегка придавіть долонею, щоб воно було рівномірним по всій довжині. Змастіть філе олією і посипте сумішшю спецій. Я посипаю сіллю, перцем, сухим часником та паприкою.

Обсмажте грудку на сковороді по 4-5 хв. з кожного боку. Дочекайтеся красивого золотистого кольору і викладіть на серветку відпочивати.

Готуємо овочі. Пекінську капусту та моркву наріжте тонкими смужками. Імбир натріть на тертці. Пір’я цибулі наріжте шматочками довжиною 2-3 см. Подрібніть гострий перець.

Куряче філе наріжте тонкими слайсами.

Усі інгредієнти для соусу з’єднайте та перемішуйте до повного розчинення цукру.

У великій тарілці змішайте всі овочі, додайте шматочки філе і соус і знову перемішайте.

Подавайте салат відразу, поки не осів соус і овочі не стали м’якими.

Смачного!

Нове

Популярне