Звичні нам чебуреки готуються з тонко розкатаного тіста та начинки у вигляді фаршу. Проте влітку ми пропонуємо приготувати тісто для чебуреків із кабачків. Воно дуже просте і швидке, а головне – не вимагає розкочування.
Інгредієнти:
Приготування:
Відіжміть натертий кабачок. Вбийте яйце, посоліть і поперчіть до смаку. Всипте борошно і розмішайте. А для начинки натріть і з’єднати сир з шинкою.
На гарячу сковороду з олією покладіть 2-3 ст.л кабачкової маси та рівномірно розподіліть її по сковороді. Дайте кабачковому млинцю трохи схопитися. Візуально поділіть млинець навпіл і викладіть на половину трохи начинки.
Закрийте начинку, склавши млинець навпіл і трохи притиснувши його. Перевертаючи чебурек з одного боку на інший, доведіть його до готовності.
Готові чебуреки викладайте на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки олії.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…