Звичні нам чебуреки готуються з тонко розкатаного тіста та начинки у вигляді фаршу. Проте влітку ми пропонуємо приготувати тісто для чебуреків із кабачків. Воно дуже просте і швидке, а головне – не вимагає розкочування.
Інгредієнти:
Приготування:
Відіжміть натертий кабачок. Вбийте яйце, посоліть і поперчіть до смаку. Всипте борошно і розмішайте. А для начинки натріть і з’єднати сир з шинкою.
На гарячу сковороду з олією покладіть 2-3 ст.л кабачкової маси та рівномірно розподіліть її по сковороді. Дайте кабачковому млинцю трохи схопитися. Візуально поділіть млинець навпіл і викладіть на половину трохи начинки.
Закрийте начинку, склавши млинець навпіл і трохи притиснувши його. Перевертаючи чебурек з одного боку на інший, доведіть його до готовності.
Готові чебуреки викладайте на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки олії.
Смачного!
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…