Нове

Ось так виглядають чебуреки влітку: незвичайне тісто та начинка, дуже смачно зі сметаною

Звичні нам чебуреки готуються з тонко розкатаного тіста та начинки у вигляді фаршу. Проте влітку ми пропонуємо приготувати тісто для чебуреків із кабачків. Воно дуже просте і швидке, а головне – не вимагає розкочування.

Інгредієнти:

  • Кабачок – 1-2 шт. (приблизно 500 г)
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Часник – 1 часточка
  • Борошно пшеничне – 110 г
  • Сир – 40 г
  • Шинка – 100 г
  • Рафінована олія для смаження – по 1 ч.л. на 1 чебурек

Приготування:

Відіжміть натертий кабачок. Вбийте яйце, посоліть і поперчіть до смаку. Всипте борошно і розмішайте. А для начинки натріть і з’єднати сир з шинкою.

На гарячу сковороду з олією покладіть 2-3 ст.л кабачкової маси та рівномірно розподіліть її по сковороді. Дайте кабачковому млинцю трохи схопитися. Візуально поділіть млинець навпіл і викладіть на половину трохи начинки.

Закрийте начинку, склавши млинець навпіл і трохи притиснувши його. Перевертаючи чебурек з одного боку на інший, доведіть його до готовності.

Готові чебуреки викладайте на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки олії.

Смачного!

Нове

Популярне