Новий рецепт – просто змішую сир з яйцем і запікаю в баклажані! Дивно, що з простих продуктів можна приготувати таку незвичайну та смачну страву. (Швидкий та дешевий рецепт доступний кожному). Ділюсь з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
Баклажан розрізаємо навпіл і вирізаємо м’якуш. М’якуш викладаємо на розігріту сковороду з олією. Солимо трохи, перемішуємо та обсмажуємо до готовності.
Сир Бринзу натираємо на великій тертці, додаємо м’якуш баклажана і добре перемішуємо.
Викладаємо начинку в підготовлені човники та ставимо у форму для запікання.
Зверху вливаємо по одному яйцю та відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку – на 15-25 хвилин. За бажанням прикрашаємо подрібненою зеленню та подаємо до столу!
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…