Рецепти

Ось так треба готувати баклажани: незвичайна та смачна страва з простих продуктів

Новий рецепт – просто змішую сир з яйцем і запікаю в баклажані! Дивно, що з простих продуктів можна приготувати таку незвичайну та смачну страву. (Швидкий та дешевий рецепт доступний кожному). Ділюсь з Вами.

Інгредієнти:

  • Баклажан – 1 штука 250 г
  • Сіль – на свій смак
  • Сир Бринза – 100 г
  • Яйця – 2 штуки

Приготування:

Баклажан розрізаємо навпіл і вирізаємо м’якуш. М’якуш викладаємо на розігріту сковороду з олією. Солимо трохи, перемішуємо та обсмажуємо до готовності.

Сир Бринзу натираємо на великій тертці, додаємо м’якуш баклажана і добре перемішуємо.

Викладаємо начинку в підготовлені човники та ставимо у форму для запікання.

Зверху вливаємо по одному яйцю та відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку – на 15-25 хвилин. За бажанням прикрашаємо подрібненою зеленню та подаємо до столу!

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…