Новий рецепт – просто змішую сир з яйцем і запікаю в баклажані! Дивно, що з простих продуктів можна приготувати таку незвичайну та смачну страву. (Швидкий та дешевий рецепт доступний кожному). Ділюсь з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
Баклажан розрізаємо навпіл і вирізаємо м’якуш. М’якуш викладаємо на розігріту сковороду з олією. Солимо трохи, перемішуємо та обсмажуємо до готовності.
Сир Бринзу натираємо на великій тертці, додаємо м’якуш баклажана і добре перемішуємо.
Викладаємо начинку в підготовлені човники та ставимо у форму для запікання.
Зверху вливаємо по одному яйцю та відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку – на 15-25 хвилин. За бажанням прикрашаємо подрібненою зеленню та подаємо до столу!
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…