Новий рецепт – просто змішую сир з яйцем і запікаю в баклажані! Дивно, що з простих продуктів можна приготувати таку незвичайну та смачну страву. (Швидкий та дешевий рецепт доступний кожному). Ділюсь з Вами.
Інгредієнти:
- Баклажан – 1 штука 250 г
- Сіль – на свій смак
- Сир Бринза – 100 г
- Яйця – 2 штуки
Приготування:
Баклажан розрізаємо навпіл і вирізаємо м’якуш. М’якуш викладаємо на розігріту сковороду з олією. Солимо трохи, перемішуємо та обсмажуємо до готовності.
Сир Бринзу натираємо на великій тертці, додаємо м’якуш баклажана і добре перемішуємо.
Викладаємо начинку в підготовлені човники та ставимо у форму для запікання.
Зверху вливаємо по одному яйцю та відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку – на 15-25 хвилин. За бажанням прикрашаємо подрібненою зеленню та подаємо до столу!
Смачного!