Рецепти

Ось так правильно готувати картоплю з грибами: швидко, просто та дуже смачно

Поспішаю поділитися з Вами чудовим рецептом смаженої картоплі з грибами! Така вечеря не залишає байдужим нікого і з’їдається миттєво. Готується швидко та просто.

Інгредієнти:

  • Печериці – 250 г
  • Кабачки – 1 штука
  • Сіль та перець чорний – на смак
  • Картопля – 500 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 штука
  • Соняшникова олія – для смаження

Приготування:

Гриби нарізаємо і відправляємо на розігріту сковорідку з олією, обсмажуємо.

Кабачок нарізаємо півкільцями і викладаємо до печериць, посипаємо сіллю, чорним перцем і перемішуємо.

Картоплю нарізаємо півкільцями або чверть кільцями і викладаємо на сковороду з олією. Готуємо 5 хвилин під закритою кришкою.

Цибулю нарізаємо на маленькі кубики і відправляємо на сковорідку до картоплі. Посипаємо сіллю, чорним меленим перцем і перемішуємо.

Викладаємо печериці з кабачком, перемішуємо та подаємо до столу!

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…