Салат цей листковий і збирати його краще в кулінарному кільці або використовувати кільце від форми для випічки. Заздалегідь потрібно відварити одну велику моркву і яйця.
Інгредієнти:
Приготування:
На дно форми спочатку викладаються крабові палички, потрібно нарізати дуже дрібно або натерти на тертці. Мені більше подобається коли палички просто дрібно нарізані. Перший шар покриваємо тонким шаром з майонезу.
Яйця потрібно почистити і відокремити білки від жовтків. Білки яєць натерти на великій тертці і викласти на шар з крабових паличок, можна змішати їх з майонезом.
Далі викладаємо шар з дрібно натертої відвареної моркви, яку теж попередньо можна змішати з майонезом.
Від себе в цей салат я вирішила додати трохи пікантності, а саме трохи дрібно нарізаної зеленої цибулі.
Далі натертий сир і зверху сіточку з майонезу.
Завершальний шар – дрібно натерті жовтки яєць. Салату потрібно дати постояти хоча б годину і можна подавати. Зверху можна прикрасити зеленою цибулею.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…