Салат цей листковий і збирати його краще в кулінарному кільці або використовувати кільце від форми для випічки. Заздалегідь потрібно відварити одну велику моркву і яйця.
Інгредієнти:
- Крабові палички (або м’ясо) 200 грамів
- Яйця 4-5 шт
- Морква 1 шт (велика)
- Сир 70 грамів
- Майонез 3-4 столові ложки
- Зелена цибуля
Приготування:
На дно форми спочатку викладаються крабові палички, потрібно нарізати дуже дрібно або натерти на тертці. Мені більше подобається коли палички просто дрібно нарізані. Перший шар покриваємо тонким шаром з майонезу.
Яйця потрібно почистити і відокремити білки від жовтків. Білки яєць натерти на великій тертці і викласти на шар з крабових паличок, можна змішати їх з майонезом.
Далі викладаємо шар з дрібно натертої відвареної моркви, яку теж попередньо можна змішати з майонезом.
Від себе в цей салат я вирішила додати трохи пікантності, а саме трохи дрібно нарізаної зеленої цибулі.
Далі натертий сир і зверху сіточку з майонезу.
Завершальний шар – дрібно натерті жовтки яєць. Салату потрібно дати постояти хоча б годину і можна подавати. Зверху можна прикрасити зеленою цибулею.
Смачного!