Сьогодні ділюся з Вами рецептом смачної вечері. Фрикадельки з грибами та картоплею вийшли настільки смачними, що вся моя родина була приємно вражена!
Інгредієнти:
Приготування:
Цибулю нарізаємо і обсмажуємо до золотистості на олії.
Викладаємо гриби, перемішуємо і смажимо до готовності. Додаємо сіль, перець та перемішуємо.
Форму для запікання змащуємо олією і викладаємо картоплю (нарізану тонкими скибочками).
У миску кладемо хліб і заливаємо молоком. Кладемо в кухонний комбайн і додаємо цибулю. Все подрібнюємо. Додаємо до фаршу, солимо, перчимо і розмішуємо.
Формуємо невеликі фрикадельки та кладемо на картоплю. Прогалини заповнюємо грибами.
У вершки додаємо щіпку солі та воду. Перемішуємо та заливаємо страву. Накриваємо фольгою та запікаємо 40 хв, при 190 градусах.
Знімаємо фольгу, посипаємо тертим сиром та запікаємо ще 5 хв, при 190 градусах.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…