Сьогодні ділюся з Вами рецептом смачної вечері. Фрикадельки з грибами та картоплею вийшли настільки смачними, що вся моя родина була приємно вражена!
Інгредієнти:
- Цибуля – 1 шт + 1 шт
- Гриби – 400 г
- Картопля – 300 г
- Фарш яловичий – 350 г
- Хліб – 2 шматки
- Молоко – 70 г
- Сметана – 150 г
- Вода – 50 мл
- Сіль та чорний перець – за смаком
- Сир – 150 г
Приготування:
Цибулю нарізаємо і обсмажуємо до золотистості на олії.
Викладаємо гриби, перемішуємо і смажимо до готовності. Додаємо сіль, перець та перемішуємо.
Форму для запікання змащуємо олією і викладаємо картоплю (нарізану тонкими скибочками).
У миску кладемо хліб і заливаємо молоком. Кладемо в кухонний комбайн і додаємо цибулю. Все подрібнюємо. Додаємо до фаршу, солимо, перчимо і розмішуємо.
Формуємо невеликі фрикадельки та кладемо на картоплю. Прогалини заповнюємо грибами.
У вершки додаємо щіпку солі та воду. Перемішуємо та заливаємо страву. Накриваємо фольгою та запікаємо 40 хв, при 190 градусах.
Знімаємо фольгу, посипаємо тертим сиром та запікаємо ще 5 хв, при 190 градусах.
Смачного!