Швидко, смачно та дуже ніжно. Страва виходить ніжною, соковитою, можна експериментувати зі спеціями, щоб зробити страву більш пікантною. Таку страву можна готувати хоч щодня, не набридає.
Інгредієнти:
Приготування:
У глибоку миску вбиваємо 4 яйця. Додамо сіль, перець і гарненько збиваємо.
Додаємо 4 столові ложки молока і добре перемішаємо.
На сковороді змащеній олією смажимо наше тісто, як звичайні млинці, смажимо з одного боку до готовності, перевертати не треба.
До фаршу додамо сіль, перець та трохи води. Добре перемішаємо.
У сметану додаємо сіль, кріп та натертий на дрібній тертці часник. Перемішаємо. Кріп краще свіжий, у мене не виявилося, я додала заморожений.
Солоний огірок наріжемо соломкою.
Тепер на млинець кладемо фарш. Змащуємо соусом. Потім викладаємо огірки та згортаємо в рулет
Форму для випікання змастимо олією і викладаємо рулетики.
Зверху кожен рулет змащуємо соусом, що залишився, і посипаємо тертим сиром. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці 180-190 градусів 20-25 хвилин.
Смачного!!!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…