Швидко, смачно та дуже ніжно. Страва виходить ніжною, соковитою, можна експериментувати зі спеціями, щоб зробити страву більш пікантною. Таку страву можна готувати хоч щодня, не набридає.
Інгредієнти:
- М’ясо 450 г
- Яйця 4 шт
- Молоко 4 ст. л.
- Сир 100 г
- Сметана 100 г
- Часник 1-2 зубчика
- Солоний огірок 1 шт.
- Сіль перець
- Кріп
Приготування:
У глибоку миску вбиваємо 4 яйця. Додамо сіль, перець і гарненько збиваємо.
Додаємо 4 столові ложки молока і добре перемішаємо.
На сковороді змащеній олією смажимо наше тісто, як звичайні млинці, смажимо з одного боку до готовності, перевертати не треба.
До фаршу додамо сіль, перець та трохи води. Добре перемішаємо.
У сметану додаємо сіль, кріп та натертий на дрібній тертці часник. Перемішаємо. Кріп краще свіжий, у мене не виявилося, я додала заморожений.
Солоний огірок наріжемо соломкою.
Тепер на млинець кладемо фарш. Змащуємо соусом. Потім викладаємо огірки та згортаємо в рулет
Форму для випікання змастимо олією і викладаємо рулетики.
Зверху кожен рулет змащуємо соусом, що залишився, і посипаємо тертим сиром. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці 180-190 градусів 20-25 хвилин.
Смачного!!!