Це незвичайна страва. Вона дуже проста у приготуванні, тому що збираю страву із сирих продуктів (відварювати чи обсмажувати нічого не треба). Просто закриваю фарш листям пекінської капусти, швидко готую на плиті та в духовці. Виходить оригінальна, красива, соковита і смачна страва. Потрібно мінімум простих продуктів.
Інгредієнти:
Приготування:
Для приготування підходить будь-який фарш, у мене яловичий. Доповнюємо фарш сіллю, меленим перцем і перемішуємо. Крім спецій та солі у фарш нічого не додаємо. За смаком страва вийде як із цілими шматочками м’яса.
У листя пекінської капусти відрізаємо ніжні частини.
На половину ніжного листя розподіляємо фарш (по 1/6 частини).
Закриваємо фарш другою половиною листа і притискаємо. Якщо на листі утворюються невеликі дірочки, то з внутрішньої сторони закриваємо їх невеликими шматочками листя, яке відриваємо від відрізаних частин.
Борошно перемішуємо з крохмалем, так що панування краще скріплюється з листям і не відшаровується. У глибокій тарілці збиваємо вилкою яйця із сіллю. У борошні з крохмалем обвалюємо заготовки з капусти з фаршем, а потім занурюємо в яйцях.
Викладаємо капусту з фаршем по 3 шт. у гарячу олію (3-4 ст. л.) і обсмажуємо на середньому вогні близько 2 хвилин.
Потім перевертаємо на інший бік і готуємо ще 2 хвилини. Ні фарш, ні капуста за цей час не встигнуть приготуватись, страва тільки зарум’яниться.
Перекладаємо обсмажену капусту з фаршем у форму, накриваємо фольгою та запікаємо у розігрітій духовці при 180 градусах 15 хвилин.
Капуста стає ніжною, фарш повністю готовий. Страва пахне чудово.
Перекладаємо м’ясну страву на тарілку і одразу подаємо з улюбленим гарніром.
Фарш виходить ніжним та соковитим, капуста м’яка. За рахунок того, що у фарш не додавали нічого крім спецій та солі, смак у страви як із цілими шматочками м’яса. Це цікаво та дуже смачно.
Смачного!!!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…