Рецепти

Оригінальна страва з пекінської капусти та фаршу

Це незвичайна страва. Вона дуже проста у приготуванні, тому що збираю страву із сирих продуктів (відварювати чи обсмажувати нічого не треба). Просто закриваю фарш листям пекінської капусти, швидко готую на плиті та в духовці. Виходить оригінальна, красива, соковита і смачна страва. Потрібно мінімум простих продуктів.

Інгредієнти:

  • 300 г м’ясного фаршу
  • 6 листя пекінської капусти
  • 2 курячі яйця (СО)
  • 5 ст. л. без гірки борошна
  • 1 ст. л. без гірки крохмалю
  • за смаком рослинна олія
  • за смаком мелений перець
  • за смаком сіль

Приготування:

Для приготування підходить будь-який фарш, у мене яловичий. Доповнюємо фарш сіллю, меленим перцем і перемішуємо. Крім спецій та солі у фарш нічого не додаємо. За смаком страва вийде як із цілими шматочками м’яса.

У листя пекінської капусти відрізаємо ніжні частини.

На половину ніжного листя розподіляємо фарш (по 1/6 частини).

Закриваємо фарш другою половиною листа і притискаємо. Якщо на листі утворюються невеликі дірочки, то з внутрішньої сторони закриваємо їх невеликими шматочками листя, яке відриваємо від відрізаних частин.

Борошно перемішуємо з крохмалем, так що панування краще скріплюється з листям і не відшаровується. У глибокій тарілці збиваємо вилкою яйця із сіллю. У борошні з крохмалем обвалюємо заготовки з капусти з фаршем, а потім занурюємо в яйцях.

Викладаємо капусту з фаршем по 3 шт. у гарячу олію (3-4 ст. л.) і обсмажуємо на середньому вогні близько 2 хвилин.

Потім перевертаємо на інший бік і готуємо ще 2 хвилини. Ні фарш, ні капуста за цей час не встигнуть приготуватись, страва тільки зарум’яниться.

Перекладаємо обсмажену капусту з фаршем у форму, накриваємо фольгою та запікаємо у розігрітій духовці при 180 градусах 15 хвилин.

Капуста стає ніжною, фарш повністю готовий. Страва пахне чудово.

Перекладаємо м’ясну страву на тарілку і одразу подаємо з улюбленим гарніром.

Фарш виходить ніжним та соковитим, капуста м’яка. За рахунок того, що у фарш не додавали нічого крім спецій та солі, смак у страви як із цілими шматочками м’яса. Це цікаво та дуже смачно.

Смачного!!!

Останні новини

Сестра Софії Ротару розповіла про плани співачки, щодо концертів

Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…

MamaRika зізналась про проблеми з алкоголем у минулому

Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…

Смачна буженина з індички

Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…

Смачний та легкий десерт з кефіру та желатину

Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…

Смачний молочний чай з корицею

Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…

Колишня Остапчука розповіла про зміни в особистому житті

Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…