Нове

Оригінальна страва з пекінської капусти та фаршу

Це незвичайна страва. Вона дуже проста у приготуванні, тому що збираю страву із сирих продуктів (відварювати чи обсмажувати нічого не треба). Просто закриваю фарш листям пекінської капусти, швидко готую на плиті та в духовці. Виходить оригінальна, красива, соковита і смачна страва. Потрібно мінімум простих продуктів.

Інгредієнти:

  • 300 г м’ясного фаршу
  • 6 листя пекінської капусти
  • 2 курячі яйця (СО)
  • 5 ст. л. без гірки борошна
  • 1 ст. л. без гірки крохмалю
  • за смаком рослинна олія
  • за смаком мелений перець
  • за смаком сіль

Приготування:

Для приготування підходить будь-який фарш, у мене яловичий. Доповнюємо фарш сіллю, меленим перцем і перемішуємо. Крім спецій та солі у фарш нічого не додаємо. За смаком страва вийде як із цілими шматочками м’яса.

У листя пекінської капусти відрізаємо ніжні частини.

На половину ніжного листя розподіляємо фарш (по 1/6 частини).

Закриваємо фарш другою половиною листа і притискаємо. Якщо на листі утворюються невеликі дірочки, то з внутрішньої сторони закриваємо їх невеликими шматочками листя, яке відриваємо від відрізаних частин.

Борошно перемішуємо з крохмалем, так що панування краще скріплюється з листям і не відшаровується. У глибокій тарілці збиваємо вилкою яйця із сіллю. У борошні з крохмалем обвалюємо заготовки з капусти з фаршем, а потім занурюємо в яйцях.

Викладаємо капусту з фаршем по 3 шт. у гарячу олію (3-4 ст. л.) і обсмажуємо на середньому вогні близько 2 хвилин.

Потім перевертаємо на інший бік і готуємо ще 2 хвилини. Ні фарш, ні капуста за цей час не встигнуть приготуватись, страва тільки зарум’яниться.

Перекладаємо обсмажену капусту з фаршем у форму, накриваємо фольгою та запікаємо у розігрітій духовці при 180 градусах 15 хвилин.

Капуста стає ніжною, фарш повністю готовий. Страва пахне чудово.

Перекладаємо м’ясну страву на тарілку і одразу подаємо з улюбленим гарніром.

Фарш виходить ніжним та соковитим, капуста м’яка. За рахунок того, що у фарш не додавали нічого крім спецій та солі, смак у страви як із цілими шматочками м’яса. Це цікаво та дуже смачно.

Смачного!!!

Нове

Популярне