Нове

Омлет з баклажанами та грибами — оригінально, ароматно та неймовірно смачно

Рекомендуємо спробувати приготувати такий оригінальний варіант омлету, де роль начинки виконують гриби і баклажани. Трохи дивне поєднання, але повірте – на смак такий омлет просто чудовий.

Додатково рекомендуємо для смаження використовувати оливкову олію – вона посилить ніжний аромат овочів. Як прикраса візьміть гілочку петрушки або кінзи.

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 2 шт
  • Молоко – 100 мл
  • Печериці – 2 шт
  • Баклажан середнього розміру – 1/2
  • Оливкова олія – для смаження
  • Часник сушений – 1/2 ч. л.
  • Сіль за смаком.

Приготування:

Баклажан вимити та нарізати четвертинками. Найкраще брати невеликий овоч, так скибочки будуть акуратнішими і швидше приготуються.

Гриби краще брати свіжі – вони швидше готуються і набагато ароматніші, ніж заморожений варіант.

Курячі яйця вимити і розбити у глибоку чашку.

У миску з яйцями потрібно влити невелику кількість молока та перемішати. Не забудьте посолити омлетну масу, щоб блюдо не було надто прісним.

За допомогою вінчика суміш потрібно довести до однорідності.

Спочатку на сковороду з розігрітою олією потрібно викласти баклажани. Обсмажуйте їх 5 хвилин, а потім додайте на сковороду гриби. Олію краще брати оливкову.

За смаком до смажених овочів додайте сіль і сушений часник.

Коли овочі стануть м’якими, слід вилити в сковороду омлетну суміш. Накрийте кришкою сковороду і смажте 3 хвилини, поки омлет не схопиться.

Подавати такий омлет можна як гарячим, так і холодним. За смаком можете прикрасити блюдо свіжою зеленню та овочами.

Смачного!

Нове

Популярне