Ніжні і дуже смачні оладки!
Інгредієнти:
Приготування:
Беремо половину капустяної головки і якомога дрібніше шаткуємо і перекладаємо в глибоку миску.
Потім солимо і добре віджимаємо руками, щоб капуста зменшилася в розмірах приблизно вдвічі. Далі цибулю натираємо в капусту на великій тертці і добре змішуємо все ложкою.
Вливаємо кефір, додаємо яйце, борошно, розпушувач або соду і ретельно змішуємо, щоб усі продукти перемішалися в тісто (має вийти як густа сметана).
Розігріваємо сковорідку, вливаємо олію і за допомогою столової ложки викладаємо капустяне тісто. Обсмажуємо приблизно по півтори хвилини по обидва боки до золотистості.
Потім викладаємо оладки на паперову серветку, щоб прибрати зайву олію.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…