Нове

Оладки з капусти: швидка страва з простих складників

Ніжні і дуже смачні оладки!

Інгредієнти:

  • Головка капусти – 400 г
  • Кефір – 200 мілілітрів
  • Яйце куряче – 1 штука
  • Цибуля – 1 штука
  • Борошно – 3-5 столових ложок
  • Розпушувач або сода – 0,5 чайної ложки
  • Сіль, перець та спеції – на свій смак

Приготування:

Беремо половину капустяної головки і якомога дрібніше шаткуємо і перекладаємо в глибоку миску.

Потім солимо і добре віджимаємо руками, щоб капуста зменшилася в розмірах приблизно вдвічі. Далі цибулю натираємо в капусту на великій тертці і добре змішуємо все ложкою.

Вливаємо кефір, додаємо яйце, борошно, розпушувач або соду і ретельно змішуємо, щоб усі продукти перемішалися в тісто (має вийти як густа сметана).

Розігріваємо сковорідку, вливаємо олію і за допомогою столової ложки викладаємо капустяне тісто. Обсмажуємо приблизно по півтори хвилини по обидва боки до золотистості.

Потім викладаємо оладки на паперову серветку, щоб прибрати зайву олію.

Нове

Популярне