Інгредієнти:
- Стегна індички 250-300 г
- Огірок салатний 1 шт (великий)
- Помідори 3-4 шт (якщо чері, то більше)
- Солодкий перець 1 шт (краще жовтий)
- Червона цибуля 1 шт
- Квасоля консервована, у мене червона (1 банк)
- Салатне листя
- Сіль за смаком
Для заправки:
- Грецький йогурт
- Оцет 9%
Приготування:
Стегна індички нарізати на шматочки і обсмажити без олії (потрібно, щоб вони залишилися сухими)
Нарізати кільцями огірок, цибулю – півкільцями. Також нарізаємо помідори, перець, додаємо квасолю (розсіл злити) і всі інгредієнти добре перемішуємо.
У цьому салаті вся краса у великій нарізці.
Рвемо листя салату і викладаємо на них наші овочі з м’ясом. Заправляємо йогуртом, солимо і трохи оцту зверху.
Поживний салат готовий! Смачного!