Рецепти

Один із рецептів, який хочеться повторити ще не раз: шоколадні ласощі без метушні, легко приготувати, легко запам’ятати

Сьогодні хочу поділитися з Вами легким рецептом шоколадних ласощів! Готую як на святковий стіл, так і просто до чаю. Якщо ще не куштували – дуже рекомендую.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 220 г
  • Цукрова пудра – 120 г
  • Вершки – 100 г
  • Какао-порошок – 30 г
  • Борошно – 290 г
  • Білий шоколад та конфетті – для прикраси

Приготування:

У велику ємність викладаємо вершкове масло (кімнатної температури), додаємо цукрову пудру і збиваємо за допомогою міксера (збиваємо масло, поки воно не стане повітряним).

Наливаємо вершки (кімнатної температури) і добре збиваємо.

Додаємо просіяне какао-порошок та борошно та перемішуємо лопаткою.

Перекладаємо масу в кондитерський мішечок і видавлюємо кружечки на лист з пергаментом. Випікаємо 20 хвилин, при температурі 160 градусів.

Даємо повністю охолонути і прикрашаємо розтопленим білим шоколадом та конфетті.

Смачного!

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…