Сьогодні хочу поділитися з Вами легким рецептом шоколадних ласощів! Готую як на святковий стіл, так і просто до чаю. Якщо ще не куштували – дуже рекомендую.
Інгредієнти:
Приготування:
У велику ємність викладаємо вершкове масло (кімнатної температури), додаємо цукрову пудру і збиваємо за допомогою міксера (збиваємо масло, поки воно не стане повітряним).
Наливаємо вершки (кімнатної температури) і добре збиваємо.
Додаємо просіяне какао-порошок та борошно та перемішуємо лопаткою.
Перекладаємо масу в кондитерський мішечок і видавлюємо кружечки на лист з пергаментом. Випікаємо 20 хвилин, при температурі 160 градусів.
Даємо повністю охолонути і прикрашаємо розтопленим білим шоколадом та конфетті.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…