Сьогодні хочу поділитися з Вами легким рецептом шоколадних ласощів! Готую як на святковий стіл, так і просто до чаю. Якщо ще не куштували – дуже рекомендую.
Інгредієнти:
- Вершкове масло – 220 г
- Цукрова пудра – 120 г
- Вершки – 100 г
- Какао-порошок – 30 г
- Борошно – 290 г
- Білий шоколад та конфетті – для прикраси
Приготування:
У велику ємність викладаємо вершкове масло (кімнатної температури), додаємо цукрову пудру і збиваємо за допомогою міксера (збиваємо масло, поки воно не стане повітряним).
Наливаємо вершки (кімнатної температури) і добре збиваємо.
Додаємо просіяне какао-порошок та борошно та перемішуємо лопаткою.
Перекладаємо масу в кондитерський мішечок і видавлюємо кружечки на лист з пергаментом. Випікаємо 20 хвилин, при температурі 160 градусів.
Даємо повністю охолонути і прикрашаємо розтопленим білим шоколадом та конфетті.
Смачного!