Ніжний, немов тане в роті і дуже смачний! Його хочеться готувати знову і знову – швидко, просто і навіть з тістом поратися не треба.
Інгредієнти:
Тісто
Начинка
Приготування:
У миску до борошна додаємо цукор, сіль і змішуємо.
Натираємо на великій тертці холодне вершкове масло і змішуємо до крихти. Додаємо розпушувач та змішуємо.
Вливаємо яйце і змішуємо вилкою.
У чисту миску викладаємо сир, додаємо яйце, цукор, ванільний цукор і добре змішуємо.
Форму застилаємо пергаментом та викладаємо половину тіста. Потім викладаємо начинку сиру і вирівнюємо.
Висипаємо пісочне тісто, що залишилося, і випікаємо 35 хвилин, при 180 градусах.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…