Ніжний, немов тане в роті і дуже смачний! Його хочеться готувати знову і знову – швидко, просто і навіть з тістом поратися не треба.
Інгредієнти:
Тісто
- Борошно – 350 г
- Цукор – 100 г
- Сіль – щіпка
- Холодне вершкове масло – 150 г
- Розпушувач – 1 чайна ложка
- Яйце – 1 штука
Начинка
- Сир – 300 г
- Яйце – 1 штука
- Цукор – 5 столових ложок
- Ванільний цукор – 1 чайна ложка
Приготування:
У миску до борошна додаємо цукор, сіль і змішуємо.
Натираємо на великій тертці холодне вершкове масло і змішуємо до крихти. Додаємо розпушувач та змішуємо.
Вливаємо яйце і змішуємо вилкою.
У чисту миску викладаємо сир, додаємо яйце, цукор, ванільний цукор і добре змішуємо.
Форму застилаємо пергаментом та викладаємо половину тіста. Потім викладаємо начинку сиру і вирівнюємо.
Висипаємо пісочне тісто, що залишилося, і випікаємо 35 хвилин, при 180 градусах.
Смачного!