Сьогодні готую рибу одночасно з картоплею у духовці. Використовую звичайнісінькі продукти, готується не складно.
Інгредієнти:
Приготування:
Беремо скумбрію – 2 штучки, обробляємо та нарізаємо на відповідні шматочки. Потім кожен шматочок риби потрібно посолити з усіх боків.
За бажанням посипаємо улюбленими спеціями для риби або чорним меленим перцем. Після чого поливаємо лимонним соком і поки що відставляємо убік.
Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими півкільцями. Моркву і картоплю розрізаємо навпіл і теж нарізаємо тонкими кружальцями.
Перекладаємо всі підготовлені овочі в миску. Додаємо сіль і чорний мелений перець, кладемо 2 столові ложки сметани або майонезу і добре перемішуємо ложкою.
Залишилося будь-яку форму для духовки змастити олією, викласти наші овочі, рівномірно розподілити формою і зверху викласти підготовлені шматочки скумбрії.
Наливаємо сюди буквально 100 мл. води та накриваємо форму фольгою. Відправляємо до розігрітої духовки до 180 градусів на 30 хвилин.
Потім знімаємо фольгу і продовжуємо запікати ще 10-15 хвилин до готовності картоплі, орієнтуйтеся по духовці.
Готову страву перекладаємо на тарілку та подаємо до столу. Скумбрія, приготовлена в духовці, виходить дуже смачна, та ще й з ніжною картоплею завжди користується популярністю.
Відмінний варіант для сімейної вечері.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…