Сьогодні готую рибу одночасно з картоплею у духовці. Використовую звичайнісінькі продукти, готується не складно.
Інгредієнти:
Приготування:
Беремо скумбрію – 2 штучки, обробляємо та нарізаємо на відповідні шматочки. Потім кожен шматочок риби потрібно посолити з усіх боків.
За бажанням посипаємо улюбленими спеціями для риби або чорним меленим перцем. Після чого поливаємо лимонним соком і поки що відставляємо убік.
Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими півкільцями. Моркву і картоплю розрізаємо навпіл і теж нарізаємо тонкими кружальцями.
Перекладаємо всі підготовлені овочі в миску. Додаємо сіль і чорний мелений перець, кладемо 2 столові ложки сметани або майонезу і добре перемішуємо ложкою.
Залишилося будь-яку форму для духовки змастити олією, викласти наші овочі, рівномірно розподілити формою і зверху викласти підготовлені шматочки скумбрії.
Наливаємо сюди буквально 100 мл. води та накриваємо форму фольгою. Відправляємо до розігрітої духовки до 180 градусів на 30 хвилин.
Потім знімаємо фольгу і продовжуємо запікати ще 10-15 хвилин до готовності картоплі, орієнтуйтеся по духовці.
Готову страву перекладаємо на тарілку та подаємо до столу. Скумбрія, приготовлена в духовці, виходить дуже смачна, та ще й з ніжною картоплею завжди користується популярністю.
Відмінний варіант для сімейної вечері.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…