Інгредієнти:
Приготування:
Пекінську капусту ріжу на частини та шаткую. Свіжий великий огірок ріжу соломкою.
Два варені яйця ріжу соломкою, як огірок.
Ще дуже смачно додати консервовану або варену квасолю, салат вийде ситніший, поживніший і корисніший.
У цей салат можна додати будь-яку зелень: кріп, петрушку, зелену цибулю за бажанням, якщо любите, я не додаю.
Солю, перчу, заправляю майонезом і сметаною, так само можна заправити просто олією з лимонним соком.
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…