Інгредієнти:
Приготування:
Пекінську капусту ріжу на частини та шаткую. Свіжий великий огірок ріжу соломкою.
Два варені яйця ріжу соломкою, як огірок.
Ще дуже смачно додати консервовану або варену квасолю, салат вийде ситніший, поживніший і корисніший.
У цей салат можна додати будь-яку зелень: кріп, петрушку, зелену цибулю за бажанням, якщо любите, я не додаю.
Солю, перчу, заправляю майонезом і сметаною, так само можна заправити просто олією з лимонним соком.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…