Інгредієнтів багато не потрібно. Цей простий салат готується на раз-два, ніколи не набридне і готується дуже просто. Салат гарно виглядає на святковому столі. Цікаве поєднання інгредієнтів та простота приготування зробила цей салат справді популярним. Спробуйте та переконайтесь самі.
Інгредієнти:
Приготування:
Для початку приготуємо овочі. Цибулю наріжемо на дрібні кубики, а моркву натремо на великій тертці. Тепер на гарячу сковороду наливаємо олію та відправляємо туди цибулю з морквою. Смажимо до готовності
Формуємо салат. На блюдо ставимо роз’ємне кільце і першим шаром викладаємо відварену картоплю натерту на великій тертці, я її відварила заздалегідь
Солимо і змащуємо сіточкою з майонезу
Наступним шаром у нас іде печінка. Натираємо її на великій тертці. Я її заздалегідь відварила у підсоленій воді. Розрівняємо, солимо і мастимо сіточкою з майонезу.
Овочі вже готові, вони й виступатимуть наступним шаром. Викладаємо та розрівнюємо.
Робимо сіточку з майонезу та наступним шаром натираємо мариновані огірки. Розрівняємо та змастимо майонезом.
Тепер відваримо яйця і натираємо їх на великій тертці. Викладаємо останнім шаром. Розрівнюємо та змащуємо майонезом.
Смачного!!!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…