Інгредієнтів багато не потрібно. Цей простий салат готується на раз-два, ніколи не набридне і готується дуже просто. Салат гарно виглядає на святковому столі. Цікаве поєднання інгредієнтів та простота приготування зробила цей салат справді популярним. Спробуйте та переконайтесь самі.
Інгредієнти:
- Куряча печінка 300 г
- Картопля 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Яйця 4 шт.
- Огірки мариновані 4 шт.
- Сіль
- Майонез
Приготування:
Для початку приготуємо овочі. Цибулю наріжемо на дрібні кубики, а моркву натремо на великій тертці. Тепер на гарячу сковороду наливаємо олію та відправляємо туди цибулю з морквою. Смажимо до готовності
Формуємо салат. На блюдо ставимо роз’ємне кільце і першим шаром викладаємо відварену картоплю натерту на великій тертці, я її відварила заздалегідь
Солимо і змащуємо сіточкою з майонезу
Наступним шаром у нас іде печінка. Натираємо її на великій тертці. Я її заздалегідь відварила у підсоленій воді. Розрівняємо, солимо і мастимо сіточкою з майонезу.
Овочі вже готові, вони й виступатимуть наступним шаром. Викладаємо та розрівнюємо.
Робимо сіточку з майонезу та наступним шаром натираємо мариновані огірки. Розрівняємо та змастимо майонезом.
Тепер відваримо яйця і натираємо їх на великій тертці. Викладаємо останнім шаром. Розрівнюємо та змащуємо майонезом.
Смачного!!!