Сьогодні я хочу запропонувати приготувати смачний салат із курячої печінки. Дуже простий та смачний рецепт.
Інгредієнти:
Приготування:
Нарізаємо цибулю чверть кільцями. До неї додаємо 2 ст.л цукру, 0,5 ч.л. солі, 2 ст. яблучного оцту, воду 150 мл. Перемішуємо і залишаємо маринуватися хоча б на годину.
За цей час відварюємо курячу печінку 500 г. Натираємо її на великій тертці.
Відварюємо 3 яйця. Відокремлюємо білки від жовтків. Білки натираємо на великій тертці, а жовтки натираємо вилкою.
Збираємо салат. Першим шаром викладаємо печінку. Трохи солі та чорного перцю і робимо сіточку з майонезу.
Наступний шар цибуля та сіточка з майонезу.
Далі беремо 1 яблуко. Натираємо на великій тертці та викладаємо. Зверху майонез.
Сир 100-120 г натираємо на великій тертці. Так само сіточка з майонезу.
І викладаємо зверху білки, а боки салату обсипаємо жовтками. І згори майонез.
Верхівку можна прикрасити зеленню.
Наш салат готовий. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…