Сьогодні я хочу запропонувати приготувати смачний салат із курячої печінки. Дуже простий та смачний рецепт.
Інгредієнти:
Приготування:
Нарізаємо цибулю чверть кільцями. До неї додаємо 2 ст.л цукру, 0,5 ч.л. солі, 2 ст. яблучного оцту, воду 150 мл. Перемішуємо і залишаємо маринуватися хоча б на годину.
За цей час відварюємо курячу печінку 500 г. Натираємо її на великій тертці.
Відварюємо 3 яйця. Відокремлюємо білки від жовтків. Білки натираємо на великій тертці, а жовтки натираємо вилкою.
Збираємо салат. Першим шаром викладаємо печінку. Трохи солі та чорного перцю і робимо сіточку з майонезу.
Наступний шар цибуля та сіточка з майонезу.
Далі беремо 1 яблуко. Натираємо на великій тертці та викладаємо. Зверху майонез.
Сир 100-120 г натираємо на великій тертці. Так само сіточка з майонезу.
І викладаємо зверху білки, а боки салату обсипаємо жовтками. І згори майонез.
Верхівку можна прикрасити зеленню.
Наш салат готовий. Смачного!
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…
Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…
Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…
Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…
Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…