Нове

Один із найніжніших салатів з печінки “Ніжність”: простий, смачний, святковий рецепт салату

Сьогодні я хочу запропонувати приготувати смачний салат із курячої печінки. Дуже простий та смачний рецепт.

Інгредієнти:

  • печінка куряча 500 г
  • яйця 3 шт.
  • сир 100-130 г
  • яблуко 1 шт.
  • цибуля 1 шт.
  • цукор 2 ст.л
  • сіль 0,5 ч.л.
  • оцет яблучний 4 ст.
  • вода 150 мл
  • майонез 200 г
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

Нарізаємо цибулю чверть кільцями. До неї додаємо 2 ст.л цукру, 0,5 ч.л. солі, 2 ст. яблучного оцту, воду 150 мл. Перемішуємо і залишаємо маринуватися хоча б на годину.

За цей час відварюємо курячу печінку 500 г. Натираємо її на великій тертці.

Відварюємо 3 яйця. Відокремлюємо білки від жовтків. Білки натираємо на великій тертці, а жовтки натираємо вилкою.

Збираємо салат. Першим шаром викладаємо печінку. Трохи солі та чорного перцю і робимо сіточку з майонезу.

Наступний шар цибуля та сіточка з майонезу.

Далі беремо 1 яблуко. Натираємо на великій тертці та викладаємо. Зверху майонез.

Сир 100-120 г натираємо на великій тертці. Так само сіточка з майонезу.

І викладаємо зверху білки, а боки салату обсипаємо жовтками. І згори майонез.

Верхівку можна прикрасити зеленню.

Наш салат готовий. Смачного!

Нове

Популярне