Сьогодні я хочу запропонувати приготувати смачний салат із курячої печінки. Дуже простий та смачний рецепт.
Інгредієнти:
- печінка куряча 500 г
- яйця 3 шт.
- сир 100-130 г
- яблуко 1 шт.
- цибуля 1 шт.
- цукор 2 ст.л
- сіль 0,5 ч.л.
- оцет яблучний 4 ст.
- вода 150 мл
- майонез 200 г
- сіль, перець за смаком
Приготування:
Нарізаємо цибулю чверть кільцями. До неї додаємо 2 ст.л цукру, 0,5 ч.л. солі, 2 ст. яблучного оцту, воду 150 мл. Перемішуємо і залишаємо маринуватися хоча б на годину.
За цей час відварюємо курячу печінку 500 г. Натираємо її на великій тертці.
Відварюємо 3 яйця. Відокремлюємо білки від жовтків. Білки натираємо на великій тертці, а жовтки натираємо вилкою.
Збираємо салат. Першим шаром викладаємо печінку. Трохи солі та чорного перцю і робимо сіточку з майонезу.
Наступний шар цибуля та сіточка з майонезу.
Далі беремо 1 яблуко. Натираємо на великій тертці та викладаємо. Зверху майонез.
Сир 100-120 г натираємо на великій тертці. Так само сіточка з майонезу.
І викладаємо зверху білки, а боки салату обсипаємо жовтками. І згори майонез.
Верхівку можна прикрасити зеленню.
Наш салат готовий. Смачного!