Нове

Однієї порції буде мало: найледачіші пиріжки на сковороді із зеленою цибулею та яйцем

Сьогодні приготуємо швидкі пиріжки з цибулею та яйцем. Рецепт для лінивих, дуже простий. Тісто готується за лічені хвилини. Пиріжки виходять смачні та пишні, навіть коли охолонуть.

Інгредієнти:

  • кефір – 400 мл. (2 склянки)
  • сода – 1 ч.л.
  • 1 яйце
  • сіль – 1 ч.л.
  • борошно – 3 ст.л.
  • відварене яйце – 4 шт.
  • пучок зеленої цибулі
  • рослинна олія

Приготування:

У миску наливаємо 2 склянки кефіру, кладемо одну чайну ложку соди і перемішуємо віночком. Додаємо одне яйце та одну неповну чайну ложку солі. Перемішуємо.

Просіюємо порціями 3 склянки борошна та замішуємо тісто. Воно вийде досить густим і повільно сповзатиме з ложки.

Тісто готове, приготуємо начинку. Пучок зеленої цибулі нарізаємо, 4 круто відварені яйця нарізаємо кубиком і все разом відправляємо в миску до тіста і трохи перемішуємо.

Також пиріжки можна зробити з вишнею, яблуками або цукатами, просто солі в тісто додати менше. Або приготувати з шинкою та зеленню, буде теж смачно.

На сковороду наливаємо олію, розігріваємо і за допомогою ложки викладаємо тісто у вигляді пиріжків.

Смажимо на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору, як тільки пиріжки підрум’янилися, перевертаємо на інший бік. Виходять дуже пишні та м’які.

Викладаємо пиріжки на паперовий рушник, щоб пішла зайва олія. І з рештою тіста проробляємо все те ж саме. Подаємо до столу з чаєм чи кавою.

Такий швидкий і простий рецепт пиріжків на кефірі однозначно вартий уваги. Готується все миттєво із звичайних та доступних продуктів.

Смачного

Нове

Популярне