Сьогодні я хочу запропонувати приготувати простий рецепт запечених кабачків.
Інгредієнти:
Приготування:
Беремо кабачки 1-1.5 кг та нарізаємо пластинами.
До панірувальних сухарів 80-100 г додаємо приправу каррі (з сіллю) 2 ч.л., сухий часник 2 ч.л. та сир 80-100 г натертий на дрібній тертці. Все ретельно перемішуємо.
Кожну смужку кабачка змащуємо рослинною олією з двох сторін, обмочуємо в паніровці.
І викладаємо на лист з папером.
Запікаємо кабачки 20 хвилин при температурі 200 °C
Смачного!
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…