Сьогодні я хочу запропонувати приготувати простий рецепт запечених кабачків.
Інгредієнти:
Приготування:
Беремо кабачки 1-1.5 кг та нарізаємо пластинами.
До панірувальних сухарів 80-100 г додаємо приправу каррі (з сіллю) 2 ч.л., сухий часник 2 ч.л. та сир 80-100 г натертий на дрібній тертці. Все ретельно перемішуємо.
Кожну смужку кабачка змащуємо рослинною олією з двох сторін, обмочуємо в паніровці.
І викладаємо на лист з папером.
Запікаємо кабачки 20 хвилин при температурі 200 °C
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…