Сьогодні я хочу запропонувати приготувати простий рецепт запечених кабачків.
Інгредієнти:
- кабачки 1-1,5 кг
- рослинна олія
- панірувальні сухарі 80-100 г
- приправа каррі (з сіллю) 2 ч. л.
- часник сухий 2 ч. л.
- сир 80-100 г
Приготування:
Беремо кабачки 1-1.5 кг та нарізаємо пластинами.
До панірувальних сухарів 80-100 г додаємо приправу каррі (з сіллю) 2 ч.л., сухий часник 2 ч.л. та сир 80-100 г натертий на дрібній тертці. Все ретельно перемішуємо.
Кожну смужку кабачка змащуємо рослинною олією з двох сторін, обмочуємо в паніровці.
І викладаємо на лист з папером.
Запікаємо кабачки 20 хвилин при температурі 200 °C
Смачного!