Я закохалася у терті пироги! Вони такі розсипчасті, просто тануть у роті. М’які та ароматні! Їх можна готувати з будь-якою начинкою: з сиром, ягодами, варенням, яблуками.
Інгредієнти:
Приготування:
З’єднуємо борошно з розпушувачем. Вершкове масло натираємо на тертці. Перетираємо борошно з маслом в крихту.
У мисці з’єднуємо яйця, цукор та дрібку солі. Збиваємо вінчиком до освітлення яєць. Додаємо сметану та перемішуємо.
Тепер рідку частину додаємо в борошно і замішуємо тісто. Готове тісто ділимо на дві частини. Одну частину забираємо в морозильну камеру на 20 хвилин.
Другу частину тіста розгортаємо в прямокутник товщиною приблизно 5-7 мл. Викладаємо густе варення чи джем. Посипаємо зверху кукурудзяним крохмалем.
Зверху натираємо на тертці другу частину тіста (дістаємо з морозилки).
Відправляємо в заздалегідь розігріту духовку на 20-25 хвилин при 180 градусів.
Даємо пирогу трохи охолонути і нарізаємо на порційні шматочки, і можна наливати чай.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…