Якщо любите салати з рибою та експерименти з їжею, то ви зайшли за адресою.
Салат нам сподобався, всі продукти були доречні. Рекомендую спробувати.
Інгредієнти:
- Філе риби гарячого копчення або запеченої – 250 г
- Авокадо – 1 шт.
- Морква по-корейськи – 100-150 г
- Яйця – 2 шт.
- Майонез і сіль – за смаком
Приготування:
- Філе риби розділила на шматочки і виклала першим шаром.
- Авокадо нарізала на шматочки, виклала в миску і збризнула лимонним соком, щоб не потемніло. Потім виклала на рибу.
- На авокадо виклала моркву по корейськи.
- На моркву виклала терте варене яйце і змастила майонезом.
- Для краси та смаку додала одну креветку, але це вже на ваш розсуд
Салат готовий. Можна подати у перемішеному вигляді, але мені подобається подача салатів шарами.
Смачного!