Рецепт апетитного салату, який прикрасить та смачно доповнить ваш святковий стіл. Готується швидко та просто!
Обов’язково приготуйте та здивуйте гостей яскравою та незабутньою смакотою.
Інгредієнти:
Приготування:
Фунчозу на 10 хвилин заливаємо окропом, потім промиваємо холодною водою, щоб зупинити процес варіння. Курячі гомілки відокремлюємо від кісток і викладаємо на розігріту сковороду шкірою вниз. На сковороду з м’ясом відправляємо зубчик часнику, додаємо невеликий шматочок вершкового масла, за смаком солимо і перчимо. Курочку обсмажуємо до готовності та дістаємо зі сковороди.
На сковороду відправляємо обсмажувати цибулю, нарізану тонкими пір’ячками, додавши трохи олії. Для покращення смаку рекомендую цибулю обпалити газовим пальником. У миску відправляємо тонко нарізаний перець та селеру. Додаємо соєвий, кунжутний, солодкий соуси чилі і видавлюємо з невеликого шматочка лимона сік. Все добре перемішуємо, додаємо обсмажену цибулю, улюблену зелень і стручки зеленої квасолі (попередньо замочені в гарячій воді). До салату додаємо фунчозу, нарізане невеликими шматочками м’ясо і все добре перемішуємо.
Салат викладаємо на тарілку, прикрашаємо томатами чері та зеленню.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…