Наближаються свята і кожна господиня замислюється, яку закуску приготувати на стіл, щоб було смачно, швидко і бюджетно. Для любителів грибів пропоную печериці по-корейськи. Грибочки бажано вибирати дрібні, але якщо не пощастило, просто розрізати наявні. Гостроту регулювати за бажанням і головне – витримати час маринування. Гості точно будуть вихваляти кулінарні здібності господині.
Інгредієнти:
Приготування:
Смачного!
Також читайте: НАЙСМАЧНІШИЙ ГРИБНИЙ САЛАТ БЕЗ МАЙОНЕЗУ
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…