Жодні продукти попередньо відварювати або обсмажувати не треба. Підготовка страви дуже легка та швидка. І знадобиться невелика кількість простих продуктів. Фарш можна брати будь-який до смаку, сьогодні готую з яловичого фаршу. Страва хоч і виглядає як голубці, але смак зовсім інший.
Інгредієнти:
Приготування:
Від великого качана пекінської капусти відриваємо 7 листків і відрізаємо у них щільні частини (готовимо з них салат).
Для приготування використовую яловичий фарш, який можна замінити будь-яким іншим. Доповнюємо його сіллю, меленим перцем і перемішуємо. Цибулю не додаємо. На ніжні частини листя капусти не дуже тонким шаром розподіляємо фарш.
Згортаємо капусту з фаршем у рулетики (краї залишаються відкритими). Листя ніжне, тому нічого не рветься.
Готові рулетики перекладаємо у високу сковороду чи жаровню. На дно можна додати трохи олії.
Для соусу в миску викладаємо сметану, томатну пасту, сушений часник, негостру суміш перців, цукор і сіль (2 щіпки).
Поступово вливаємо воду (400 мл) та добре перемішуємо ложкою. Соус готовий, він дасть страві просто чудовий колір та смак. Борошно не додаємо.
Рулетики із капусти заливаємо соусом. Накриваємо кришкою, доводимо до кипіння і тушкуємо рулетики на слабкому вогні 30 хвилин. За цей час листя і фарш стануть ніжними.
Соус наполовину википить, набуде гарного кольору, стане густуватим і дуже смачним. Рулетики поливаємо соусом. Вони зовні схожі на голубці, але смак у них зовсім інший, за рахунок того, що у складі страви немає рису, цибулі та моркви. Фарш має насичений смак м’яса, а не смак котлети (не додайте до фаршу цибулю).
Рулетики з капусти та фаршу перекладаємо на тарілки, доповнюємо гарніром, поливаємо все смачним соусом та подаємо на стіл. Рулетики виходять дуже ситними, зверху вони вкриті ніжним листям капусти, а всередині соковитий фарш, який просочується соусом. Це дуже смачна та ароматна страва.
Смачного!!!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…