Сьогодні я хочу запропонувати приготувати полуничний пиріг.
Інгредієнти:
Крем
Приготування:
М’яке вершкове масло 150 г викладаємо в миску, додаємо 200 г цукру, 10 г ванільного цукру та дрібку солі. Збиваємо міксером хвилини 3-4.
Збиваючи по одному додаємо 3 яйця. Продовжуємо збивати до густини.
Перемішуючи, просіюємо 250 г борошна і розпушувач 2 чайні ложки.
Викладаємо тісто у форму з пергаментом(у мене 22 см).
Полуницю 300-350 г очищаємо від хвостиків і розрізаємо на 3-4 частини. Викладаємо зверху вдавлюючи ягоди в тісто.
Випікаємо пиріг 40-45 хвилин при 180 °C.
У каструльку кладемо 1 яйце, додаємо 3 ст.л. цукру та 2 ст.л. борошна. Добре перемішуємо вінчиком. Ставимо на вогонь. Поступово помішуючи, вливаємо 1 склянку теплого молока і доводимо масу до загусання.
Пиріг викладаємо на блюдо, наносимо крем і зверху посипаємо кокосовою стружкою.
Наш полуничний пиріг готовий. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…