Сьогодні я хочу запропонувати приготувати полуничний пиріг.
Інгредієнти:
Крем
Приготування:
М’яке вершкове масло 150 г викладаємо в миску, додаємо 200 г цукру, 10 г ванільного цукру та дрібку солі. Збиваємо міксером хвилини 3-4.
Збиваючи по одному додаємо 3 яйця. Продовжуємо збивати до густини.
Перемішуючи, просіюємо 250 г борошна і розпушувач 2 чайні ложки.
Викладаємо тісто у форму з пергаментом(у мене 22 см).
Полуницю 300-350 г очищаємо від хвостиків і розрізаємо на 3-4 частини. Викладаємо зверху вдавлюючи ягоди в тісто.
Випікаємо пиріг 40-45 хвилин при 180 °C.
У каструльку кладемо 1 яйце, додаємо 3 ст.л. цукру та 2 ст.л. борошна. Добре перемішуємо вінчиком. Ставимо на вогонь. Поступово помішуючи, вливаємо 1 склянку теплого молока і доводимо масу до загусання.
Пиріг викладаємо на блюдо, наносимо крем і зверху посипаємо кокосовою стружкою.
Наш полуничний пиріг готовий. Смачного!
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…