Рецепти

Ніжний – як хмара: горіховий пиріг, якому немає рівних

Інгредієнти:

  • цукор 140 г
  • вершкове масло 130 г
  • яйця 2 шт
  • сметана 100 г
  • борошно 150 г
  • розпушувач 1 ч.л.
  • горіхи 200 г

Приготування:

У глибоку миску викладаємо м’яке вершкове масло, всипаємо цукор, добре розтерти віночком до однорідної маси.

Вбиваємо по одному яйцю, постійно добре перемішуючи. В отриману масу додаємо сметану, перемішати.

Через сито просіюємо борошно з розпушувачем, перемішати. Волоські горіхи дрібно подрібнюємо і всипаємо в отримане тісто. Перемішати.

Виливаємо тісто у форму 18*28 см застеленим пергаментним папером, рівномірно розподілити за формою.

Відправляємо до розігрітої духовки до 170 градусів і випікаємо 30-35 хвилин.

Готовий пиріг дістаємо з форми, даємо трохи охолонути і за бажанням поливаємо згущеним молоком.

Нарізаємо пиріг на шматочки і подаємо до чаю.

Смачного!!!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…