Інгредієнти:
Приготування:
У глибоку миску викладаємо м’яке вершкове масло, всипаємо цукор, добре розтерти віночком до однорідної маси.
Вбиваємо по одному яйцю, постійно добре перемішуючи. В отриману масу додаємо сметану, перемішати.
Через сито просіюємо борошно з розпушувачем, перемішати. Волоські горіхи дрібно подрібнюємо і всипаємо в отримане тісто. Перемішати.
Виливаємо тісто у форму 18*28 см застеленим пергаментним папером, рівномірно розподілити за формою.
Відправляємо до розігрітої духовки до 170 градусів і випікаємо 30-35 хвилин.
Готовий пиріг дістаємо з форми, даємо трохи охолонути і за бажанням поливаємо згущеним молоком.
Нарізаємо пиріг на шматочки і подаємо до чаю.
Смачного!!!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…